Advies


Wil jij ook graag meer beweging, energie en initiatief binnen jouw organisatie? Ben jij het ook zo zat dat jij zo druk bezig bent met het “aanzetten” van de mensen en dat je vervolgens alsnog met die “aap” op je schouders zit? Projecten en ontwikkelen van beleid schieten maar niet op? Wil jij meer geïnspireerd worden door je collega’s en meer het gevoel hebben dat je samen met elkaar aan zet bent?
 
Een andere (nieuwe) blik op de vorm van organiseren zoals je dat nu doet is dan nodig. Dit hoeven geen grootscheepse veranderingen te zijn en kunnen ook onderdeeltjes zijn die een nieuwe vorm krijgen. Wij zijn hierin expert omdat we aan den lijve hebben ondervonden hoe belangrijk het is om een manier van organiseren te bedenken die mensen binnen de organisatie blijven inspireren, verantwoordelijkheid durven te nemen en het gevoel hebben dat ze hun passie kunnen blijven uitvoeren.
 
Waarvoor benader je mij?
 
- Gesprekspartner voor het management voor het ontwerpen van een nieuwe vorm van organiseren. Bijvoorbeeld voor het ondersteunen in meer verantwoordelijkheid bij de professional.
- Ondersteunen bij het ontwerpen van een koers en/of richting voor het verandertraject.
- Begeleiding bij de implementatie van de verandering en/of nieuwe manier van organiseren.
- Begeleiding van de professional in het verandertraject (zie hiervoor ook het onderdeel coaching).
- Inspiratiesessies over “hoe kan het ook anders?”

Lot Heij

organisatieadvies
email@lotheij.nl
Lot Heij