Over Lot Heij


Wat kenmerkt mij in werk en dagelijks leven?
 
Ik ben een gedreven persoon met passie die er helemaal voor gaat. Een pittige doortastendheid als het gaat over mijn aanpak. Altijd nieuwsgierig naar hoe het anders en/of beter kan. Zowel in werk als in prive. Ik vertrouw op mijn intuïtie en mijn keuzes in het leven zijn tegelijkertijd weloverwogen en niet over een nacht ijs besloten. Mede daardoor en mijn praktische insteek breng ik rust en energie.
 
Mijn ideale opdrachtgevers zijn organisaties die willen leren, fouten mogen en durven maken en met een torenhoge ambitie. Want die heb ik zelf ook. Mijn motto is dan ook: 'Haal er alles uit wat erin zit’
 
Waar word ik blij van en is mijn grootste passie?
 
Bijdragen aan het creëren van bewustzijn bij anderen. Bewustwording op welke manier zaken vanuit een ander perspectief bekeken kunnen worden en nog liever: kunnen worden verbeterd daar waar dat nodig is. In verbinding met de ander is dan de basis die ik nodig heb. Mijn interesse en nieuwsgierigheid in de ander is groot en ik laat mij graag inspireren. Blij word ik als ik van de ander kan leren. Ik geloof namelijk dat je samen meer kunt bereiken.
 
Mijn grootste passie is mijn dochter Roos. Ik ben heel dankbaar dat ik voor haar mag zorgen. Zij heeft mij zoveel geleerd over mijzelf daar kan geen studieboek tegenop. Je mag mij 's nachts wakker maken als ik je een stapje verder kan helpen. En ook voor een Indiase curry of Phad tai.
 
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Lot Heij

organisatieadvies
  email@lotheij.nl
  Lot Heij